U9 bijz. A Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag geschreven door Tom Aerts

Na een reeks afgelaste wedstrijden stond er dit weekend een vriendschappelijke wedstrijd op het programma. SC Merksem Antwerpen- Noord was de tegenstander.

De jongens hadden er duidelijk zin in. Het werd vanaf de eerste seconde een interessante wedstrijd om zien. De wedstrijd begon gelijkopgaand en ging heen en weer. Kansen vielen aan beide kanten, maar geen van beide teams kon het verschil maken. Na een spannende, gelijkopgaande eerste periode stond het scorebord op een 4-5 voorsprong voor de gastploeg. De twee sterkhouders van SC Merksem maakten het verschil, maar KBS wou zeker niet onderdoen.

De tweede periode begon zeer gretig van onze leeuwen. Een hoge druk, mooi voetbal en een groot aantal kansen zorgden uiteindelijk voor het veldoverwicht. De thuisploeg was duidelijk de betere en maakte het verschil in de tweede helft. Een acherstand werd snel omgezet in een ruime voorsprong. De laatste 10 minuten waren overbodig. Wij waren zeker van de overwinning en de hoofdjes van de gastploeg keken naar beneden. Het werd uiteindelijk 10-7.

Het was een zeer boeiende wedstrijd waarin de thuisploeg uiteindelijk duidelijk de betere was. Het liet soms zeer mooi voetbal zien met een aantal mooi uitgespeelde doelpunten. De trainer was zeer tevreden na afloop van deze wedstrijd.

Volgende week staat SK Lierse als tegenstander op het wedstrijdblad. Hopelijk zetten we deze prestatie verder en kunnen we de andere geel-zwarten een nederlaag aansmeren.