U9 bijz. A Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag geschreven door Tom Aerts

De laatste competitiewedstrijd stond vandaag op het programma, ditmaal was Cappellen FC de tegenstander. De heenwedstrijd eindigde in een verdiende overwinning voor onze jongens na een spannende wedstrijd op een nogal modderig veld.

Vandaag stond de wedstrijd op kunstgras gepland, geen spatje modder te vinden dus. Na een aantal weken prachtig voebtal te hebben gezien hoopte ik vandaag terug op hetzelfde.

De wedstrijd begon nogal rommelig. Een aantal slecht controles, slechte passes zorgden voor een niet zo aantrekkelijk schouwspel. Eén ding was wel duidelijk, de vechtlust was aanwezig om deze wedstrijd te kunnen winnen. Al snel bleek dat we de betere waren van Cappellen FC. Dit zorgde voor een onmiddelijke voorsprong door een hard schot los in de hoek van het doel. Uiteindelijk wist Cappellen FC het scorebord op gelijke leggers te brengen, maar dit leek niet lang te duren. K. Berchem Sport nam het overwicht en zette dit om in een verdiende voorsprong die ze nooit meer afgaven. Na een aantal knappe acties en combinaties stonden we op een mooie voorsprong met de rust in het vooruitzicht.

De tweede helft begon beter voor de bezoekers, maar KBS begon volwassen te voetballen waardoor het niet al teveel weggaf aan de tegenpartij. Voor de rest was het tweede deel van de wedstrijd een kopie van de eerste helft. We waren duidelijk de betere voetballende ploeg waardoor de overwinning snel werd beklonken. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op een 7-4 overwinning waardoor we het seizoen eindigen met een mooie afsluiter.

Het seizoen is gedaan, maar voor al deze spelers is er nog een mooie toekomst voorzien. Het team heeft hard gewerkt dit seizoen, met een aantal knappe prestaties. Binnenkort kan u op de website een seizoensoverzicht verwachten. Ook staan er nog een aantal oefenwedstrijden en toernooien gepland voor de maanden maart, april en mei.