U7 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Knappe overwinning!

Afgevaardigde Sven nam voor deze vriendschappelijke wedstijd de honneurs waar in afwezigheid van de (studerende) trainers. Sven kon door de onduidelijke communicatie slechts beschikken over Noah, Aymen, Kai, Alessandro, Len en Senna.

Het werd snel duidelijk dat de geelzwarten een maatje te groot (niet letterlijk) waren voor de Edegemnaars.
Noah keepte in de eerste helft, Alesso in de tweede. Verder acteerde Kai -ondanks ziekte in de feestperiode-  voortreffelijk (voornamelijk) als ‘libero’, waren Senna en de mooie passes uitdelende Len voornamelijk op de flanken te vinden en bevolkte de gevaarlijke Aymen de spits.

De eerste helft konden ouders en grootouders vijf maal juichen (1-5), in de tweede helft stond het visier iets minder scherp (3-7). Belgica kon enkel in het begin van de tweede helft een vuist maken. De doelpuntenmakers waren Aymen (3 stuks), Senna (3) en Alesso (1).

Zeker te vermelden was een mooie goal van Aymen in elke helft: hij dribbelde knap twee man en legde mooi in het hoekje en in de 2e helft schoot hij de bal in één tijd over de thuisdoelman binnen. Ook Senna’s afstandschot in de eerste helft verdween verrassend tegen de touwen.

Antonie

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com