U8 bijz. Wedstrijdverslagen

Na een spannende match toch een verdiende overwinning!

Na een zeer matig begin van Berchem kwam Wilrijk op voorsprong. Onze jongens dachten dat ze het wel zouden kunnen, nadat we Rupel Boom vorige week makkelijk opzij hadden gezet.. Ik had ze nochtans verwittigd!

Ons spel bleef ondermaats en we slikten te gemakkelijk de 2-0 en e 3-0.. Met die stand gingen we de rust in.. In de eerste helft viel er van onze kant geen enkel schot op doel te noteren.. Na wat aanpassingen en een korte speech beseften mijn leeuwen dat het zo niet verder kon.. We kwamen snel terug tot 3-3, je zag duidelijk dat er verbetering aanwezig was! We gingen er zelfs over: 3-4, maar direct daarna schoot Wilrijk zijn 2 kansen erin: 5-4. Geen probleem, we bleven ons eigen spel spelen, lieten het balletje goed rondgaan, en maakten toch zeer mooie goaltjes! We brachten de stand op 5-7 en speelde de wedstrijd uit! Ook onze keeper deed zijn duit in het zakje!

Na een slap begin en een duidelijk betere 2e helft wonnen we onze wedstrijd! Chapeau voor mijn leeuwkes die 2x een achterstand goedmaakten!