U8 bijz. Wedstrijdverslagen

 

 

Vandaag maakten ouders, trainers en afgevaardigden een uitstapje. Niet naar de gebruikelijke voetbalclub, maar naar de gezellige brasserie/restaurant 'Den Esprit' in het nabij gelegen Wilrijk.

Om elkaar ook eens beter te leren kennen naast het voetbal. Hoe kan men dit beter doen dan bij een lekker etentje?
Suzy had de taak op zich genomen om dit te organiseren, en ze deed het uitstekend! Het eten werd zeer gesmaakt, de flessen wijn waren niet veilig in de buurt van onze tafel, dus die waren ook in orde,de Irish Coffee was bijna even populair als afgevaardigde Luc,.. Ook de Westmalle en Duvel gingen vlot binnen.

 Er stond voor Trainer Jordi ook nog een verrassing op het programma: de ouders waren zijn 23e verjaardag niet vergeten en hadden een klein-best wel grappig- gedichtje geschreven, ook de kleine attentie werd zeer geaprecieerd. Ook Suzy werd in de bloemetjes gezet voor al de moeite die ze had gedaan. De buikjes goed gevuld, de kelen goed gesmeerd, een goeie babbel, zo verliep de avond zeer vlot.

Enkele ouders gingen nog een stapje zetten, net als de trainer.. Sommigen verkozen om de babysit af te lossen.


Suzy, hartelijk dank voor de tijd en moeite,
en aan alle mama's en papa's van de U8..

BEDANKT!!

TJ

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com