U8 bijz. Wedstrijdverslagen

Vandaag stonden onze jonge leeuwkes voor een loodzware opdracht. We konden afleiden uit de heenwedstrijd dat Lierse één van de beste voetballende ploegen is uit de reeks. We wonnen er wel van maar toch...

We kwamen al snel op een 1-0 achterstand door een wat nonchalante aftrap. Er werden stevige maar faire duels uitgevochten en de betere kansen waren voor Lierse. Onze keeper hield er nog een paar gemaakte doelpunten uit maar kon niet verhinderen dat we met een 4-0 achterstand de rust ingingen. We vonden dan ook nog een sterke keeper op onze weg en ook de paal was niet Berchemgezind. 4-0 dus bij de rust.

Na de rust begonnen we zoals we normaal hadden moeten starten. Stevig en eindelijk dat beetje voetbal. Maar na ons doelpuntje zakten we weer in. Onze flanken vergaten mee te verdedigen en Lierse speelde het goed uit. We maakten nog 2 mooie goaltjes maar het mocht niet baten. Lierse won verdiend en daar had niemand iets op aan te merken. Volgende week gaan we weer op zoek naar een mooie overwinning. Deze week hard werken op training en dan komt dat vanzelf.