U8 bijz. Wedstrijdverslagen

 

 

Vandaag stonden we weer voor een zware opdracht. De buren van Wilrijk.. De 3e keer dit seizoen da we ze treffen. Uit de heenwedstrijd en het wedstrijdje op tornooi konden we afleiden dat dit een zeer goed voetballende ploeg is met toch wel wat talent. We wisten dus wat ons te doen stond.

De wedstrijd begon aardig voor Berchem. Wilrijk werd meteen onder druk gezet en dit resulteerde al snel in een mooie voorsprong. We liepen ons snel en goed vrij, onze passen waren ook dik in orde en de afwerking mocht er ook zijn. Al hadden we ook wat geluk dat een tegenstander nog niet goed wakker was en de bal pardoes in zijn eigen doel trapte. Wij gaven weing weg en bleven uitstekend voetballen, maar Wilrijk kwam toch een aantal keer gevaarlijk opzetten. We gingen rusten met een 5-1 voorsprong.

Wilrijk kwam zeer gretig uit de kleedkamer en greep ons meteen bij de keel. Er werd vlot gescoord en ze brachten terug spanning in de wedstrijd: 5-3. Het leek bijna op het scenario uit de heenwedstrijd. Maar zover lieten we het niet komen, we kwamen terug in ons normale spel en konden de score nog wat uitdiepen. Na een aantal foutjes die werden afgestraft konden onze Wilrijkse vrienden toch nog milderen.

Een schitterende wedstrijd van beide ploegen. Als we de komenden wedstrijden en trainingen zo blijven werken wacht er ons nog een mooi seizoenseinde. Trainer en afgevaardigde waren zeer tevreden na afloop!

TJ

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com