U7b Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Knap van de club om in ijltempo een alternatief programma samen te stellen na de 3de opeenvolgende afgelasting. Alle jeugdploegen konden (thuis of uit) aantreden tegen Merksem dat eveneens over een kunstgrasveld beschikt.

Zo konden alle jeugdteams toch een wedstrijd spelen.

De U7b hadden al twee keer via de reguliere kalender tegen Merksem aangetreden. Zonder veel succes, want twee keer verlies. Thuis, in gure omstandigheden, zelfs vrij zwaar.

Het werd dus opnieuw geen makkelijke klus voor Christophe en de zijnen. Zonder wisselmogelijkheden was het aan Alesso (in doel), Charaf (achteraan), Senna (rechts), Anass (links) en Lionel (vooraan) om er het beste van te maken en ondanks de vele tegendoelpunten moet gezegd dat ze er toch voor gegaan zijn.

Het was dus ook helemaal niet nodig voor Merksem om te spelen zoals zij deden: erg vuil, ongezien in die leeftijdscategorie. Lionel was slachtoffer van de zwaarste stamp, gelukkig kwam hij met de schrik vrij. Onbegrijpelijk hoe de puberende scheids meermaals niet eens de moeite deed de 'dader' te berispen. Niet toevallig schopten de geel-blauwen telkens als er een Berchemnaar vrije baan had naar doel. Schandalig.

Toegegeven, Berchem was een maatje te klein, maar het speelde wel met 2 debutantjes (Lionel/Senna) en één jongen (Anass) die nog niet veel matchen op de teller heeft staan.

Charaf deed zijn best om zoveel mogelijk op te ruimen en ook Alesso probeerde de schade in te perken. Toch een pluim voor het vijftal dat zich tot de laatste minuut bleef inzetten. Lionel lukte toch een mooie eerredder.

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com