U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

1e helft:
Goed begonnen met onmiddellijk een aantal kansen, maar telkens belandde de bal in 't zijnet.
Nadien was het enkel de thuisploeg wat de klok sloeg en VGM liep uit tot 6-0. Vlak voor rust konden we nog tegenscoren 6-1.

2e helft:
Na de pauze was er een totaal ander KBS te zien met veel druk naar voor, mooie akties, samenspel  en schitterende doelpunten. Het was echt genieten, maar jammer genoeg was de tijd net te kort om de score terug op gelijke hoogte te brengen. Het was echt knap hoe wij met ons gehavend ploegje de weerbaarheid aan de dag hebben gelegd om terug te knokken van 7-1 naar 9-8. De spelertjes hebben hun hoofd niet laten hangen en zijn blijven voetballen. Jammer want een gelijkspel hadden ze zeker verdiend, zeker gezien we in de 2e helft veel tegenslag hebben gehad met de afwerking (lat, paal, doelman,...)

Toch dikke proficiat aan alle spelertjes voor een knappe prestatie in de 2e helft, zeker gegeven de omstandigheden.