U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

1e helft:
Zoals de laatste weken steeds goed begin v/d wedstrijd met wederom een aantal kansjes, maar helaas geen doelpunten. Tegen gang v/h spel kwamen de bezoekers op 0-1.
Maar KBS bleef rustig voetballen en nu werden de kansjes wel verzilverd: Eerst Ayoub met een mooi schot dat net onder de lat binnenging (1-1) en nadien door Zakaria die een mooie aktie van Bilal op rechts kon afmaken (2-1). KBS speelde een degelijke 1e helft (goed druk op de bal, juiste keuzes dribbelen/pas geven) en na doelpunten van wederom Zakaria en Bilal konden we met een verdiende 4-2 gaan rusten.

2e helft:
Zo goed begonnen 1e helft, zo slecht gestart in de 2e helft. We waren even de pedalen kwijt en Rupel Boom heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt, want op korte tijd stond het plots 4-6.
In het laatste kwartier wisten we terug het heft in handen te nemen en hebben ons leeuwen teruggevochten en deze inzet werd beloond want via Zakaria (5-6) en Walter werd het knap 6-6.
Vlak voor affluiten had Ayoub nog de 7-6 aan de voet, maar werd vanachter op de hielen getrapt en was 6-6 meteen ook de eindstand.

Wat me vooral tevreden stemt is dat we de laatste weken steeds proberen te voetballen met mooie akties, kaatsen op inworpen, kaatsen op hoekschoppen
, dribbelakties, enz... MAAR vooral ook een sterke vechtlust om terug te komen na een achterstand (vorige week van 7-1 naar 9-8 en nu van 4-6 naar 6-6)