U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

1e helft :
Wederom een goede start van onze leeuwen : In balbezit steeds trachten te voetballen met mooie akties en passes wat resulteerde in tal van doelkansen en in balverlies steeds goed druk op de bal gezet.
In tegenstelling tot de voorbije weken werden we nu wel beloond en liepen we snel uit tot 1-4, mede door Bilal die 3x knap kon doorzetten op rechts en na individuele akties mooi kon afwerken.
Vlak voor rust kon de sterke thuisploeg nog tweemaal tegenscoren zodat we met 3-4 konden gaan rusten.

2e helft :
Na de sterke 1e helft van KBS , was het nu Hoogstraten dat sterk kwam opzetten en verdiend een 3-4 achterstand wist om te buigen in een 5-4 voorsprong.
MAAR wie dacht onze leeuwen zich gewonnen gaven, kwam bedrogen uit want wederom was het knap om te zien hoe wij bleven voetballen en terugvochten.
Want via Walter kwamen we op gelijke hoogte (5-5) en voelde we aan dat er meer inzat...
Na een mooie aanval (Quinten/Zakaria) kon Kenji vanop links doorzetten en schitterend de oververdiende 5-6 binnentrappen wat meteen de eindstand was.

KNAPPE PRESTATIE van onze leeuwen; zelfs de trainer van Hoogstraten kwam ons opnieuw na de wedstrijd in de kleedkamer feliciteren.
De vreugde was dan ook enorm bij spelers, supporters, ouders, enz... na deze mooie, spannende en sportieve wedstrijd !!!

PROFICIAT aan de spelertjes en hopelijk kunnen we de pos. lijn v/d voorbije weken verder doortrekken naar de volgende wedstrijden.