U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Een wedstrijd waar iedereen lang naar uitkeek. Voor 't eerst konden we "eindelijk" dit seizoen tegen "the great old" spelen. Ondanks het koude weer en slechte staat v/h beenharde veld hadden onze leeuwen er zeker zin in.
 

1e helft:
Van begin af aan werd er goed druk gezet op 't veld van R. ANTWERP FC en werden aantal goede aanvallen opgezet, maar de kansen werden jammer genoeg niet afgewerkt.
Uit het niets kwam de thuisploeg dan tegen gang van spel in op voorsprong 1-0 en kort daarna 2-0.
KBS liet de koppen niet hangen en bleef voetballen. Dit werd beloond met verdiende aansluitingstreffer via Ayoub die vanop links kon doorzetten en na een individuele aktie de bal mooi tegen de netten joeg, 2-1. Natuurlijk wilden onze leeuwen meer en na mooie aanval verscheen Walter alleen voor de doelman, maar de bal belandde jammer genoeg tegen de paal. De afwerking zat echt niet mee want vlak voor rust hadden we nog twee reuze kansen de nek omgewrongen, eerst ging een trap van Bilal voor een open goal onbegrijpelijk over en nadien een schot via schouder van een antwerp verdediger net naast. En dan spreken we nog niet over de tal van reddingen die de antwerp doelman heeft verwezenlijkt. Dit resulteeerde uiteindelijk dus in een gevleide voorsprong voor de thuisploeg, dat met 2-1 de theepauze kon ingaan.
 

2e helft:
KBS ging op zoek naar de gelijkmaker, maar door foutje in verdediging kwam de thuisploeg onmiddellijk 3-1 voor.
Wederom terug knokken dus en wederom kwamen we met een mooi afstandsschot van Ayoub terug in de wedstrijd,  3-2.
Hierna bleven we op een moeilijk bespeelbaar veld  de aanval opzoeken om de aansluitingstreffer te maken, maar het zat vandaag echt niet mee met de afwerking want verschillende kansen wilden er maar niet ingaan (doelman, voorlangs, zijnet, voet, scheen, ...).
Het geluk was vandaag aan de kant van RAFC, want zij kwamen wel tot scoren, 4-2 en 5-2. Toen Casper nadien mooi de 5-3 binnentrapte was de tijd te kort om nog terug te komen. 

Jammer want onze leeuwen verdienden meer. Bij deze dus toch de complimenten aan onze U9 boys die gegeven de omstandigheden (hard veld en ijzig koud weer) voetballend geprobeerd hebben het beste van te maken en toch ook steeds voor zijn blijven gaan tot het laatste fluitsignaal.

Trainer Nordin

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com