U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Met de komst van DESSEL SPORT stonden onze leeuwen voor een loodzware opdracht, maar de wil was absoluut aanwezig om er voluit voor te gaan en er een mooie wedstrijd van te maken.

1e helft :
Sterke start van onze leeuwen die de richtlijnen v/d trainer heel goed opvolgde: goed druk zetten en compact spelen bij balverlies en hierdoor hebben we het onze tegenstander zeer moeilijk gemaakt, waardoor ze moeite hadden om er voetballend uit te komen.
Bij balbezit speelde onze leeuwen goed open in de breedte en diepte. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen die mooi afgewerkt werden door Casper en Ayoub, waardoor we verdiend 2-0 voorkwamen.
De bezoekende ploeg was even het noorden kwijt, maar kwam nadien sterk opzetten en stond het plots 2-2.             KBS liet het hoofdje niet hangen en bleven resoluut de aanval opzoeken en met doelpunten van Kenji en Matts kwamen we terug op voorsprong 4-2.
Het ging mooi op en neer, maar Dessel kwam sterk terug en werd deze mooie 1e helft beslecht met een 6-7 ruststand in 't voordeel v/d bezoekers.
 

2e helft :
Het eerste kwartier was voor DESSEL dat verder uitliep tot 6-8. Gelukkig konden we rekenen op een sterk keepende Zakaria Boujouh "VALDES" die ons in de wedstrijd hield, met een aantal knappe reddingen en tussenkomsten.
 

Het laatste kwartier was volledig voor KBS en toen Matts de 7-8 binnentrapte voelden we dat alles terug mogelijk was.
Na een mooie aanvals combinatie van achteruit (via Ayoub die na een mooie aktie de bal inspeelde op links naar Kenji die op zijn beurt inspeelde op Matts die mooi opende op rechts naar Bilal), kwamen we heel dicht bij de gelijkmaker, maar de bezoekende doelman wist het schot van Bilal met een onwaarschijnlijke redding uit zijn doel te ranselen.
Met nog 5 min te spelen was de spanning te snijden en hebben we nog een aantal kansen bij mekaar gevoetbald waardoor de gelijkmaker duidelijk in de lucht hing, maar jammer genoeg bleef de eindstand steken op 7-8 in 't voordeel van DESSEL SPORT.
 

Het verschil was zeer klein en de score had evengoed in 't voordeel van KBS kunnen zijn, maar onze leeuwen hebben gestreden met een enorm leeuwenhart en tegen dit sterk en groot DESSEL mag dit resultaat zeker gezien worden.

DIKKE PLUIM EN PROFICIAT AAN ALLE SPELERS. HET WAS EEN ZEER LEUKE WEDSTRIJD EN HET ZIJN NET DEZE WEDSTRIJDEN WAAR SPELERS, SUPPORTERS, TRAINER, ENZ...HET ER VOOR DOEN.

OOK ZOUDEN WIJ DE SUPPORTERS WILLEN BEDANKEN DIE ONS VANDAAG ENORM HEBBEN GESTEUND EN NIET TE VERGETEN,  OOK EEN DIKKE MERCI VOOR DE SUPPORTERS VAN DE BIJZ. U9A DIE OOK TALRIJK AANWEZIG WAREN !!!

Een zeer tevreden trainer,

Nordin

 

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com