U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen mochten we op ons mooie kunstgrasveld Verbr. Geel-Meerhout ontvangen.  Vooraleer de wedstrijd in gang werd gefloten, hebben we uiteraard met zijn allen eerst 1 min stilte  gehouden om Tarik Berkani, speler van ons G-team te gedenken en ons medeleven te betuigen.

1e helft :

Waren we niet goed wakker want voor iedereen het wist, stonden we al 0-2 achter. Hierna namen we het heft in handen en met een aantal mooie combinaties hebben de scheve situatie snel rechtgezet waardoor we terug voorkwamen 3-2.

Voetbaltechnisch waren we duidelijk de betere ploeg en het was genieten van het samenspel, mooie akties en schitterende uitgespeelde doelpunten. Ons verdiende voorsprong had verder kunnen uitlopen maar de bezoekende doelman speelde vandaag een ijzersterke wedstrijd.

Uiteindelijk ging het steeds mooi op en neer en konden we met een 6-5 voorsprong gaan rusten.

 

2e helft :

Gingen we op het elan door van de 1e helft en waren aanvallend de betere ploeg. Dit resulteerde wederom in een aantal schitterende doelpunten, vooral het doelpunt dat we op hoekschop maakte , was er één om van te smullen. Bilal trapte kort de hoekschop vanop rechts, Mohamed kaatste terug op Bilal, die mooi breed legde op Kenji die op zijn beurt de bal terug op Mohamed inspeelde en deze laatste de bal schitterend in doel lobde, een echt pareltje.........

Hierna was het wederom de doelman van VG Meerhout die zijn ploeg rechthield met een aantal mooie reddingen.

Op 5 min van tijd stonden we verdiend 9-7 voor en dachten we dat de buit binnen was, maar de bezoekers wisten met twee afstandsschoten de bordjes terug in evenwicht te brengen en meteen was de eindstand 9-9.

Het was een leuke, spectaculaire, spannende wedstrijd met alles erop en eraan. Dikke pluim voor onze U9 boys die de laatste weken voetballend een goed niveau halen. Ook proficiat aan VG Meerhout en meer bepaald hun doelman die de held van deze middag was en voor zijn ploeg een punt pakte !

Volgende week spelen we ons laatste competitiewedstrijd v/h seizoen op Rupel Boom en gaan we trachten ons mooi en geslaagd seizoen met een klinkende afsluiter te bekronen.

 

Een fiere trainer,

nordin

 

 

 

 

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com