U9 bijz. B Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

Schitterende wedstrijd van onze U9 boys die het seizoen mooi hebben afgesloten met een verdiende 3-6 overwinning tegen een toch wel sterk RUPEL BOOM.
Er werd bij momenten mooi gevoetbald langs beide kanten en we hebben wederom schitterende doelpunten gezien. Met de rust stond het 2-2 en kon het dus nog alle kanten uitgaan.

Na de rust hebben onze leeuwen het gaspedaal verder ingeduwd en het was genieten v/d mooie combinaties, 1/1 akties en mooie doelpunten.
Al was er vandaag wederom een pareltje bij: na een mooie aanvalscombinatie op rechts via Bilal, kon Walter alleen op doel afgaan. Iedereen dacht hij gaat de bal hard binnentrappen, maar niets was minder waar, want met een subtiel "Messi" lobje ging de bal mooi over de doelman binnen... GEWELDIG, GENIETEN en FELICITEREN... zijn de woorden die zeker op hun plaats waren !!!

Met een verdiende 3-6 overwinning hebben onze U9 boys dus het seizoen met een schitterende afsluiter mogen bekronen.
Het mag dus ook gezegd zijn: in deze leuke, maar toch zwaardere BIJZONDERE B reeks (de eerste twee wedstrijden in begin van het seizoen waren wij nog ingedeeld in de GEW reeks) hebben onze leeuwen zich laten gelden en het toch schitterend gedaan !!!
Ik kan als trainer dus alleen maar fier zijn op mijn jongens.