U9 bijz. A Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag geschreven door Tom Aerts

De wedstrijd begon zoals elke trainer kan dromen. Onmiddellijk een hoge pressing om het veld van de tegenstander, dat gepaard met mooie combinaties en leuke doelpunten. Het zag er naar uit dat het een leuke wedstrijd ging worden voor onze boys en onze trouwe supporters.

" Een droomscenario"; zo omschreef trainer Tom Aerts het eerste deel v/d wedstrijd van de U9 bijz. K. Berchem Sport was duidelijk de betere van KFCO, waardoor het na enkele minuten al een grote voorsprong had opgebouwd. Het bleef doelpunten regenen voor de thuisploeg, en de druk bleef behouden. Een prestatie om U tegen te zeggen. We gingen rusten met een 9-3 voorsprong. Een zeer verdiende voorsprong die nog moeilijk in gevaar kon gebracht worden.

De tweede helft ging ook sterk van start. Een U9 bijz ploeg die niet kon stoppen en bleef gaan tot het uiterste. Uiteindelijk stond er met nog 10 minuten te spelen een 14-3 voorsprong op het scorebord in een goed gevuld Ludo Coeckstadio

Uiteindelijk werd het nog 14-10 op het prachtige kunstgas op ons jeugdcomplex. Een zeer verdiende overwinning voor de leeuwen. De laatste weken draait de machine op volle toeren. Dat belooft voor komende weken!