U19 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

LAURENS, KEVIN, MATTHIAS, JORN, DIMI, JOSSE, MEZHNUN, NICK, NILS, JONATHAN, MORAD, ADIS en REDA.

Een eerste helft die er best mocht zijn. Met de meeste kansen voor Berchem. Toch kwam de thuisploeg op het half uur op voorsprong en waren we voor de zoveelste maal dit seizoen aangewezen op achtervolging. Onze aanvalsdrift resulteerde in vele hoekschoppen die echter niet verzilverd konden worden. Ook een vluchtschot van Mezhnun werd afgeblokt door een verdediger en met momenten was het alle hens aan dek voor de thuisploeg om na pogingen van Nils, Jonathan en Nick onze verdiende gelijkmaker te vermijden. De tweede kans van Temse mocht er nochtans ook zijn. Een voorzet werd door hun spits in één tijd op doel geschoten.  Laurens pareerde met een knappe save de bal uit zijn linker benedenhoek.

Beter afwerken en sneller reageren gaf de trainer nog mee tijdens de rust. Dat had Josse goed begrepen en na een voorzet van Morad knalde Josse zijn eerste doelpunt van het seizoen laag en overhoeks tegen de Temse netten. Net als vorige week tegen Geel moesten we de teugels lossen. Onze verdediging kwam meer en meer onder druk te staan. Temse ging 100% voor de drie punten maar stuitte tot twee maal toe op onze doelman in een man tegen man situatie. Zo bleven de bordjes op 1 – 1 staan wat na het fluitsignaal bij enkele spelers voor wat frustratie zorgde in een toch wel sportieve wedstrijd.

Volgende week spelen we thuis tegen BOCHOLT. Een team uit Limburg dat volgens mij tot één der beste ploegen van de reeks mag genoemd worden. En dan kunnen wij steeds dat tikkeltje meer. Dat beloofd.