U19 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

Een koude maar zonnige zaterdagnamiddag in Hoogstraten. Niemand kon vermoeden dat door een felle winterprik deze wedstrijd van 12 januari de laatste wedstrijd van deze maand zou worden. Met slechts 8 doelpunten tegen beschikt competitieleider Hoogstraten over de beste verdediging van de reeks.

We begonnen de wedstrijd eigenlijk met een 1 – 0 achterstand. Na een mooi uitgespeelde fase op links werd onze verdediging in het centrum uiteen gespeeld en na amper 20 seconden was het reeds bingo. Mooie combinaties neerzetten lukte ons niet vaak in deze wedstrijd, Hoogstraten liet ons niet veel ruimte. Het was dan ook wachten tot einde de eerste helft om op gelijke hoogte te komen na een fout in de backlijn. De penalty werd laag in de rechterhoek binnengetrapt.

In de tweede helft zette de leider meer druk en iedereen voelde aan dat de situatie niet te houden was. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong na een mooie combinatie van de technisch vaardige tegenstanders. 2 – 1, tevens de eindstand.

Vergeten we niet dat dit seizoen een eerste kennismaking is met het Nationale voetbal. Onze jongens doen het verre van slecht in hun reeks en in geen enkele wedstrijd dit seizoen werden we door de tegenstander overklast.

SIEMONS LAURENS, ADRIAENSEN JOSSE, GOTZEN TIM, DELHAYE JORNE, SCHENK DIMITRI, SEVEREYNS NICK, OWOSU AIWAH RICHI, ERNST DOMINIQUE, BOUAYAD MORAD, VAN DEN BOSSCHE JONATHAN, DEBIE NILS, OOMS MATTHIAS, JASAREVIC ADIS