U19 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

LAURENS, JOSSE, KEVIN, JORN, DIMITRI, MEZHRUN, ADIS, DOMINIQUE, MURAD, NILS, NICK, MATTHIAS en RITCHIE.


Met onze vrienden uit Duffel hadden we nog een eitje te pellen nadat ze bij ons thuis in de heenronde met de drie punten zijn gaan lopen.


Van bij de start namen onze gasten het heft in handen. Dit resulteerde rond het half uur dan ook in een doelpunt. Door de kwetsuur van Tim vonden Jorn en Kevin elkaar opnieuw in de verdediging. Met Dimitri en Josse op de backposities beschikten we over een solide verdediging. Eenmaal vond Duffel een opening in de eerste helft. Een mooi uitgespeelde één/twee en een Duffelaar alleen voor de keeper. Een snoeihard schot ter hoogte van het penaltypunt naar de linker hoek werd knap gepareerd door Laurens die tevens mooi  zijn hoek had verkleind. Het veld lag zwaar en hard. De vrieskoude noord-oostenwind kregen we er gratis bovenop. Geen elementen om oogstrelend voetbal op de grasmat te leggen. Wat we wel moeten vermelden is de hoekschop die door Dominique in één tijd tegen de netten werd getrapt en we vermelden nog een kopbaldoelpunt wat de stand op 0 – 3 bracht. Ritchie en Murad die een dag eerder al met de beloften mochten opdraven kregen vandaag minder speelminuten. Een kwartiertje voor tijd lukte de thuisploeg alsnog een eer reddend doelpunt.

Eindstand 1 - 3
Door deze zege, een thuismatch tegen Geel en een uitwedstrijd op Temse in het verschiet moeten we ons terug kunnen handhaven in het midden van de rangschikking. 


Tony Siemons

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com