U19 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Laurens, Dimi, Jorn, Kevin D., Medzhrun, Nick, Nils, Kevin H., Tolga, Matthias, Dominique en Adis.

De eerste helft bleven we nog de evenknie van Geel. Met één uitgespeelde kans voor de bezoekers onmiddellijk beantwoord door een tegenaanval van de thuisploeg is dan ook alles gezegd.

De tweede helft namen de bezoekers het heft in handen. En dwongen de thuisploeg in een verdedigende stelling. Dat de stand tot 10 minuten voor tijd op een blanco score stond was dan ook in grote mate te danken aan onze doelman.  Tot vier maal toe redde hij een zeker gemaakt doelpunt.   De bezoekers wrongen de rest van de kansen de nek om.

Tot dan het noodlot toesloegop 5 minuten voor tijd. Een hoekschop van Geel werd  op doel gekopt. De bal botste éénmaal op de grond en glipte toen tussen de handschoenen van Laurens in doel. Balen is dat. Of hoe één foutje van de doelman beslist over man van de match of pineut van de dag.

Laat ons maar de reactie van de ganse ploeg bestempelen. Uit zulke situaties  blijkt de kameraadschap die in de groep leeft. Dit verhoopt het beste naar de wedstrijden die ons nog resten. Om een hechte ploeg te vormen zijn er buiten het sportieve veel meer aspecten die van belang zijn om successen te boeken.


Tony

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com