Het heeft niet mogen zijn....3x helaas.

Onze Leeuwen hebben alles gegeven en dat resulteerde in mooi voetbal.

Er werd hoog gespeeld, sterk verdedigd en het ontbrak niet aan lekkere combinaties.
Het eerst kwartier werden wij, de supporters, beloond met 3 prachtige goals...het hadden er meer kunnen zijn.
De volgende 15 minuten kwam Turnhout iets sterker opzetten en scoorde ook 3 maal met als resultaat dat onze jongens gingen rusten met een 3 – 3.

De tweede helft begint Turnhout iets gretiger en steviger dan onze Leeuwen en zij lopen verder uit.
T1 gooit alles in de strijd en probeert het zelfs zonder keeper om een man meer situatie te creeren...Maar dit is zonder hun 12e man gerekend.  Turnhout werkt iets beter af. Voorlopige tussenstand 7 - 4.
De tactiek van onze coach loont en we komen toch nog terug tot 7 – 6...Onze jongens jagen en lopen de ziel uit hun lijf op zoek naar de gelijkmaker maar dan fluit de 12e man van Turnhout stipt af.....7 - 6 een nipte maar onverdiende nederlaag.

Ondanks de sterke inzet, het rustig blijven en combinatievoetbal heeft het niet mogen zijn.  Misschien was de scheids iets te partijdig, of de tegenstander fysiek sterker of hadden wij last van nachtblindheid, wie zal het zeggen....een ding is zeker onze jongens hebben "een niveauke heuger" gespeeld en dat is wat telt.