U21 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Om de sportieve prestaties te vieren en de team spirit te bevorderen nam trainer Jasar het initiatief om de U21 van K. Berchem Sport uit te nodigen voor een etentje op een zondagnamiddag.

Kwestie van de tactiek voor de match van de match op zaterdag even in een aangename omgeving door te nemen. Op 22.12.2012 trokken alle spelers en ook de meeste ouders  naar het restaurant Giannis in Deurne. 
Uit welingelichte bron vernamen wij dat dit de eerste keer was dat een jeugdploeg van K. Berchem Sport voltallig en met ouders aan zulk etentje deel nam. We kregen daar lekkere en goed gevulde borden voorgeschoteld waar onze stevige spelers geen problemen mee hadden, maar de ouders daarentegen deden puffen. De uitbater deed bovendien een extra geste en maakte een hele speciale prijs voor de ploeg.
En om de goede prestaties van de hele ploeg te vieren hebben 2 meneren alles betaald, zowel het eten als het drinken voor de hele ploeg en de ouders.

WIj willen graag Mnr. Van De Loonerbosch G. en Bert Swennen bedanken. Zij betaalden de hele rekening. Trainer Jasar, spelers en ouders willen deze beide heren hartelijk bedanken voor een leuke namiddag!

Meer foto's kan u binnenkort terugvinden bij de fotopagina van de U21!

 

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com