Aftrap  : 14u18'.

We hebben er duidelijk zin in, schieten onmiddellijk in actie maar
Turnhout start ook sterk  en meteen na de 2e minuut schot op doel.
Yono houdt de netten proper.
Een paar minuten later staat Turnhout weer voor goal en Yono  moet een 2de maal redden.
Onze jongens beseffen dat ze beter zelf het heft in handen nemen en gaan er steviger tegenaan.
Er volgt een prachtige actie met Laurens Younes Zino die helaas (nog) niet in een doelpunt resulteert, wel een corner.  Twee snel na mekaar zelfs maar die zijn niet gevaarlijk, bal wordt weggetrapt en we moeten terug in achtervolging.
Na 10 minuten 1ste corner voor Turnhout : bal belandt in pak en wordt weggetrapt.

Berchem terug aan bal, er volgen mooie combinaties oa Arno, Zino, Laurens ....en na 16 minuten is het zover : Seppe komt rechts aanrukken, schitterende voorzet op Younes, die staat voor goal en schiet prachtig binnen!
1-0 - gejuich!
Onze jongens blijven drukken en combineren en we krijgen mooi voetbalspel te zien  - oa van Cody Laurens Levi en Younes Laurens Zino - dat telkens bijna ! in een doelpunt resulteert  maar bijna is niet helemaal natuurlijk.
Spannend!
De eerste helft zit er bijna op als Turnhout in de laatste min. 1-1 kan maken, door een niet gefloten offside en daardoor misverstand.

2e helft : 15u08'.

Berchem gaat er dadelijk helemaal voor en dat uit zich onmiddellijk in een eerste kans na een mooie actie van Jesse Jules Zino - maar er staat niet genoeg volk in de 16: om het met de woorden van Peter (Levi) te zeggen : "ze volgen niet"....geen doelpunt.
Onze mannen blijven doorgaan. Ook  midden en achteraan - Arne, Daan, Enes, Thibo - is inzet groot en al gauw worden onze inspanningen beloond.
Jules  bedient Zino met knappe voorzet en Zino legt -door vele benen heen- bal binnen.
2-1 - gejuich!
Opletten geblazen.... Turnhout schiet voorlangs in de 42ste minuut. Ze combineren goed en laten ook van hun kant veel inzet zien.
Ze schieten 2xop paal, we komen goed weg.
Berchem beseft dat en we worden weer gretiger.  Laurens geeft pas aan een goed weggedraaide Levi, die met 3 jongens van Turnhout rond zich toch doordrukt en de bal tussen de palen plaatst.
3-1 - gejuich!
We zijn de 55ste minuut. Match gespeeld zou je kunnen denken, maar helaas....
Concentratie verslapt wat, jongens worden moe, er wordt uitgegleden.
Turnhout kan nog 2x scoren waardoor match eindigt op 3-3.
Jammer, en de teleurstelling is behoorlijk groot maar we hebben een spannende, boeiende match gezien met veel inzet, mooie combinaties, gretige aanvallen, knappe verdediging.