U15 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

Geel halen in Geel

Alweer koud en grijs. Iedereen snakt naar de lente en niemand die al weet hoe warm het er vandaag aan toe zal gaan.
We starten. Meteen na de eerste minuut krijgen we een mooie dieptepas van  Cody naar Laurens die een mooie voorzet plaatst. Op drie minuten alweer een knappe actie: Zino geeft een pas in de diepte naar Laurens, die dribbelt zijn tegenstanders vlot voorbij en past terug naar Zino. Nog geen goal.

Ook onze verdediging staat er, met een mooie verdedigende actie slaat Ennes een aanval af. In de zevende minuut krijgen we actie op links. Lars krijgt een pas van Cody en plaatst een mooi schot op doel.
De tegenstander is verbluft! Alweer een schot op doel, dit keer van Cody. Het optreden van de scheidsrechter in de eerste helft wordt algemeen gewaardeerd. We zitten op de twaalfde minuut en we mogen spreken van een gelijkopgaande match. We blijven wakker, in de vijftiende minuut krijgen we een gevaarlijke aanval met een schot voorlangs. Negentiende minuut: de druk van Berchem stijgt, we dwingen een eerste corner af. De lange mannen staan klaar. Laurens recupereert de bal en zet voor. Net niet gelukt. De verdediging doet haar werk. In de éénentwintigste minuut krijgen we een knappe actie van Nadine die een buitengetrapte bal snel recupereert. Een onterecht geweigerde corner leidt tot groot protest, de spanning neemt toe. Vervanging: Arne en Gianni komen de ploeg versterken. Een beetje later komt Dario op in plaats van Lars. In de drieëndertigste minuut krijgen we een vrije trap na een “fout” door Arno op de rand van de zestien. Zeer mooie redding van Jelle!

We gaan naar de rust met supporters die vertrouwen hebben in de goede afloop. We zullen blijven aanvuren en aanmoedigen tot we een punt halen.

In de achtste minuut van de tweede helft bouwt Berchem een aanval op. Laurens past naar Zino die doorspeelt naar Dario. We stranden jammer genoeg op de verdediging van Geel. Patrick boeit zich, een klein beetje maar, op in de slordigheid van de scheidsrechter. In de veertiende minuut krijgen we een vrije trap door Cody die resulteert in een corner. Laurens trapt de corner, we slagen er niet in om af te werken. De tegenstander raakt gefrustreerd, ze hebben ons onderschat.
In de twintigste minuut pakt Thibaut geel voor een fout. Een gelijkaardige fout door de tegenstander, enkele minuten geleden werd niet gefloten. Alweer geel, deze keer voor Ennes die boos de bal had weggetrapt. Iets daarna krijgt Lars een dubbele kans, bijna goal.

Vijfentwingste minuut: een prachtige pas van Cody, door het midden. En hop alweer geel. Dit keer voor Lars. In de negenentwintigste minuut is het bijna prijs. Cody trapt net boven het doel. Ietsje later waagt Jules zijn kans. Hij krijgt ook geel nadat hij de bal had weggetrapt. Tenslotte de vijfde gele kaart voor Jelle. Veel geel in Geel.
Spannende match, we boden krachtig weerstand en dat tegen de tweede. Goed gedaan jongens!

Jo Forceville

 

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com