U15 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

In de heenronde hebben we tegen Temse  een nipte 0-1 overwinning behaald. Benieuwd wat het vandaag zal worden. Ik ben gekwetst, dus ben ik reporter van dienst.

Onze ploeg begon wat zenuwachtig aan de wedstrijd wat resulteerde in foute passen. Ondanks onze nerveusiteit creëerden we toch een aantal kansen. In de 5de minuut kregen we een corner, Daan kopt de bal hoog over. Een paar minuten later krijgt Cody de bal goed aangespeeld van Dario. Cody kan vrij schieten maar de keeper duwt de bal in hoekschop. Deze hoekschop levert echter niets op.

Temse was weinig gevaarlijk maar ze waren  wel sterk in de duels. Het spel speelde zich vooral af in het middenveld.
In de 25e minuut krijgen we een vrije trap net aan de rand van de 16m. Laurens gaat achter de bal staan en krult hem wondermooi in de winkelhaak. 1-0 voor Berchem. Gejuich alom.

Een paar minuten later krijgt Laurens opnieuw de bal op de flank toegespeeld en met een prachtige actie en voorzet bedient hij Dario die goed was gevolgd en met zijn hoofd een prachtig doelpunt scoort, zijn eerste voor U15 nat. Applaus volgt van de supporters. Dit wordt de ruststand.

De 2de helft begint direct goed. Een mooie steekpas van Cody naar Levi, die de bal goed meeneemt en hem schitterend in doel werkt, 3-0. Opnieuw gejuich. Berchem gaat nog beter voetballen met mooie acties tot gevolg. Temse krijgt in de 2de helft hun eerste kans maar ze trappen de bal ver naast het doel.

Na de zoveelste corner kunnen we opnieuw dreigen met Daan die de bal rakelings naast kopt. Trainer Paul laat Gianni en Arno nog invallen voor Arne en Lars. Een minuut daarna, weer een corner die door Temse onzorgvuldig wordt weggewerkt, vervolgens bij Arno op de flank terechtkomt en deze knap voorzet. Deze keer staat Gianni op de goede plaats en scoort, 4-0. Van een gouden wissel gesproken. De supporters worden verwend vandaag.

Net voor het eindsignaal scoren we een magnifiek doelpunt voorafgegaan door goed ploegspel. Laurens doet een één, twee met Gianni, geeft de bal goed voor en Levi maakt zijn 2de doelpunt van de middag, een aanval uit het boekje. Eindstand 5-0.

Een pluim voor heel de ploeg, in het bijzonder de keeper en de  verdediging die al 3 competitiematchen op rij de netten wisten schoon te houden.

We hopen dat we onze ongeslagen reeks van 8 wedstrijden volgende week kunnen voortzetten tegen Bocholt die 4de staan in de rangschikking. Ik kijk er alvast naar uit om terug mee te spelen.