U15b Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

De U15b, ploeg in de kijker v/d maand maart, stond dit weekend voor een moeilijke opdracht. In reeks G stond er dit weekend een topper op het programma. K. Berchem Sport moest het opnemen tegen de leider, VC Wijnegem.

De wedstrijd begon op een stevig tempo waarin KBS de hoofdrol ging spelen. De supporters waren getuige van een mooi schouwspel tussen twee titelkandidaten. De thuisploeg nam het initiatief en dat zorgde voor enkele mooie uitgespeelde kansen. Al snel resulteerde dat in een eerste doelpunt. Via een vrije trap werd de 1-0 voorsprong gescoord. VC Wijnegem kwam niet tot combineren, door een goede pressing van de leeuwen. Het bleef kansen regenen voor KBS, maar uiteindelijk werd de voorsprong nog uitgebreid tot een 3-0 voorsprong met de rust.

Na de rust kwam VC Wijnegem terug opzetten omdat het wel iets moest doen. Het probeerde te combineren, maar de geel-zwarten bleven goed standhouden. Uiteindelijk konden de bezoekers toch nog tegenscoren waardoor ze er terug in geloofden. Een tiental minuten voor tijd werd het zelfs nog spannend. De bezoekers scoorden de aansluitingstreffer waardoor er nog meer druk ontstond voor het doel van K. Berchem Sport. Toch kon de thuisploeg de voorsprong behouden en zelfs uitbreiden op een volwassen manier. Het werd 4-2 in deze topper.

Een verdiende overwinning voor KBS waardoor het weer op 3 punten nadert van de koploper in hun reeks. De titelstrijd is dus zeker nog niet voorbij!