U14 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

De match begon om 10:30 op een slecht bespeelbaar slijkveld. Berchem had het moeilijk in het eerste kwartier. Temse kreeg zelfs enkele kansjes: een slechte terugspeelbal, de keeper komt te laat uit , de speler gaat er voorbij en schoot op de paal waarna de bal terug bij de keeper kwam.

Toen kwam Berchem eruit met enkele kansen van Elias en Theu alleen voor de goal , maar ze konden helaas niet scoren. Daarna kreeg Temse nog een kans waar Yoran goed uitkwam en de bal greep.

Na weer een goede actie van Rik , ging de voorzet naar Assim maar bleef de bal jammer genoeg in het slijk hangen. Uiteindelijk viel de eerste goal in de 21ste minuut na een actie langs rechts waaruit een voorzet van Bert volgde naar Rik, die de bal in één tijd hard onder de armen van de keeper knalde.

Na een mooie actie kwam de bal bij de cornervlag te liggen. Inas gaf hem mooi voor,  Bruce stak boven iedereen uit en kopte hem op de tegenstander zijn hoofd, die de bal wegwerkte via de lat. Na een diepe bal van Inas op Rik , kwam Rik naar binnen en probeerde de bal voor te geven maar hij kwam, ongelukkig voor Temse, tegen de tegenstander waardoor de bal in de goal belandde. We gingen rusten met een 0-2 voorsprong.

We kwamen daarna weer fris uit de kleedkamer, met onder meer mooi uitgespeelde kansen van Theu, Elias, Ben en Assim. Het veld was er waarschijnlijk verantwoordelijk voor dat de kansen niet werden benut, maar de vele kansen bewijzen dat er snel naar voor wordt gevoetbald.

Na weer een actie van Bert langs rechts, duwde hij de bal voor de goal en kwam de bal op het hoofd van Rik die mooi binnenkopte (met zijn oog), 0-3 dus. Na een terugspeelbal op Yoran, maakte die een foute keuze en haalde hij de spits van Temse onderuit , waaruit een penalty volgde die hij bijna had gepakt in de rechterhoek. Temse had weer volle vertrouwen. Maar Berchem bleef domineren en maakte nog een doelpunt door Assim die mooi overhoeks afwerkte na een geweldige pas van Rik. Dit was een verdiende overwinning voor de U14 van Berchem Sport tegen een zeer verdienstelijk Temse dat via hun grote jongens ons toch enkele keren in gevaar heeft kunnen brengen.
Hopelijk kunnen we volgende week tegen Bocholt de kansen wel nog beter afmaken.

Theu en Ben
spelers U14 nat
 

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com