U14 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

 

 

U 14 : KBS -Hamme 1-3 op 13 april 2013


Vol vertrouwen begonnen we aan deze match. De eerste tien minuten werd de bal vlot in de ploeg gehouden en hadden we de score kunnen openen via een open kans. Het was echter Hamme dat tegen de gang van het spel in op voorsprong kwam. Het werd zelfs kort daarop 0-2 via een scherpe counter en een fenomenaal  afstandsschot.


Na de rust lieten we de kopjes niet hangen en probeerden we met vlot combinatiespel om het tij te keren. Toen we de oververdiende aansluitingstreffer scoorden, groeide de overtuiging van "erop en erover". Helaas, driemaal helaas, werden we alweer koud gepakt via een simpele tegenstoot...1-3.

Met de moed der wanhoop trokken we opnieuw naar voren in onze gekende tik-tak stijl. Zonder succes evenwel, kans op kans werd vakkundig de nek omgewrongen... er zijn zo van die dagen dat alles tegenzit en niets lukt. Een schoonheidsprijs verdienden die van Hamme niet, met efficient kick and rush voetbal namen ze wel de 3 punten mee naar huis. Wat kan voetbal toch simpel zijn.

Elias speler U14 nationaal

Klik hier voor de foto's

 

Zoeken

 

BELANGRIJK!

 

 

KBS Jeugd TV

 
 
 

  

Copyright Koninklijk Berchem Sport 2012

 

 

 

© 2006-2013 - K. Berchem Sport 2004 vzw - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Contact: secretariaat.jeugdkbs@gmail.com