U12 Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag van :

Op het kunstgras van Merksem hebben de U12 een mooie overwinning geboekt. Deugddoend, want lang geleden, zal het zeker geweest zijn voor trainer Joeri en zijn kernspelers.

Berchem nam een flauwe start, maar stond gauw toch maar mooi 0-1 voor via Ayman (hoog in doel); Merksem was echter al twee keer erg dreigend voor Jaro gekomen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar gaandeweg werd duidelijk dat geel-zwart technisch de betere ploeg was. Pas na de rust werd dit ook vertaald naar het scorebord, want Ayman, prachtig weggestuurd door Oliver, faalde aanvankelijk in de afwerking. Merksem kwam in het begin van de 2e helft nog wel langszij, maar dat duurde niet lang. Ayman mocht in buitenspel alleen op doel afstormen en kreeg gevleid een penalty die hij feilloos omzette (1-2). De score werd verder uitgediept: Logan verscheen helemaal alleen voor doel en faalde niet, Dries had een mooie steal in huis, omspeelde de keeper en rondde af en er was ook nog Rayan die op hoekschop hoog boven iedereen uit torende en knap binnenkopte. De wedstrijd werd net op tijd afgefloten, want een heuse sneeuw-hagelbui zette in enkele tellen het hele veld blank.

Volgende week komt Turnhout, de leider in de competitie, naar het Rooi.

Berchem Sport speelde met: Jaro, Rayan, Younes, Milan, Jordy, Oliver, Tobias, Omar, Lars, Ayman, Logan, Dries, Imad.